Bağımlılıkla Mücadele ve Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bağımlı Olma , Sporcu Ol Futsal Turnuvası Kura Çekimi Gerçekleştirildi

.

ÇOMÜ Bağımlılıkla Mücadele, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen 27 Aralık 2021 Saat: 18.00 de Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda açılışı gerçekleştirilecek ‘’Bağımlı Olma Sporcu Ol ‘’  Futsal Turnuvası kura çekimi Merkez Müdürü Prof. Dr. Hürmüz Koç ve takım temsilcilerinin katılımıyla Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Kura çekimi öncesinde Takım temsilcileri ve sporculara konuşma yapan ÇOMÜ Bağımlılıkla Mücadele, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Hürmüz Koç, Bu organizasyonun önemli olduğunu, amaçlarının kişileri kısa sürede olsa bağımlılıktan nasıl uzak tutabiliriz düşüncesiyle ve ‘’Bağımlı Olma Sporcu Ol ‘’ sloganıyla bu organizasyonu planladıklarını , Bu organizasyondaki amacımız insanların daha fazla sporla buluşması, belli bir zaman diliminde spor yapması hareket yoluyla öğrenmeleri dolayısıyla spor yoluyla sosyalleşmelerine vesile olmak olduğunu ifade etti. Merkez Müdürü Prof.Dr. Hürmüz Koç turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi ve ilk kurayı çekti.