Bağımlılıkla Mücadele ve Uygulama ve Araştırma Merkezi

'' Bağımlı Olma Sporcu Ol '' Voleybol Turnuvası

ÇOMÜ Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen “Bağımlı Olma, Sporcu Ol” Voleybol Turnuvası açılış töreni ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan turnuvalara, Spor Bilimler Fakültesi Dekanı ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hürmüz Koç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Uyulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen  Voleybol Turnuvası’na  Tıp Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Siyasal bilgiler Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Ziraat Fakültesi olmak üzere toplam 7 fakülteden  18 takım 170  ( kız erkek karışık) öğrenci katılacak.